I LOVE AUSTRALIA

Kalandozz Ausztráliában!

Kalandok Ausztráliában

A következő kalandod Ausztrália?

 

Jó lenne odautazni, de a fene se kíváncsi az esernyős kísérgető nénire, aki megmondja, hogy hány perced van az Operaházra? Inkább te valami egyéni és egyedi útra vágynál? Valami annyira különlegesre, hogy tuti nem jön vissza egyik utazási irodában sem?

Akkor jól figyelj, mert most teljesítettük a kívánságod és eldobtunk minden keretek közé szorítást!

Készítettünk 9 teljesen egyedi útvonaltervet Ausztráliára, amibe beletettünk minden olyat programot és infót, ami egy hagyományos úton nem élsz át!

  • Ha hiszel nekünk, hogy jó a terv —> csak töltsd le és a terv alapján mindent le tudsz foglalni magadnak.

  • Ha extráznál —-> a kész útitervet rád szabjuk, kiegészítjük és még durvábbá tesszük, nagyon egyedi lesz!

 

Válassz! Melyik útitervünk tetszik a legjobban?

 

Mi, az I love Australia és a Nextvisa csapatánál évek óta azért dolgozunk, hogy közelebb hozzuk Ausztráliát és másoknak is sikerüljön úgy szerelmbe esni az országgal, ahogy nekünk sikerült hosszú évekkel ezelőtt.

A vízumlehetőségeken túl szerettünk volna egy olyan turisztikai megoldást is kidolgozni, amellyel immár ha nem is ugrásnyira, de közelebb tudjuk hozni a kontinenst a vállalkozó kedvő utazók számára olyan megoldásban, ahol nem kell milliós utazási költségeket kifizetni a kalandért.

Így fogadjátok sok szeretettel az alábbi, általunk, a tapasztalatok alapján összerakott programokat, amelyek keretein belül legalább egy kis szelete felfedezhető Ausztráliának költséghatékonyan! Többet rólunk pedig itt olvashattok :)

A dokumentum lapozható!

 

Mi a folyamata a tervezésnek?

  • Nézd meg a 9 útitervet, amit a személyes tapasztalataink és az ausztrál turisztikai hivatal javaslatai alapján állítottunk össze (tudod, Aussie Specialist az egyikünk ;))

  • Ha úgy érzed az egyikről, hogy ez az a kombináció, amelyben felfedeznéd Ausztráliát, akkor dönts: csak letöltöd az útitervet és szervezed magadnak az utat és örülsz, hogy sok időt és energiát megspóroltunk neked, amíg ezeket az infókat összevadásztad volna… vagy inkább szabjuk személyre az útitervet és segítsünk a foglalásban is. A két tervezés (Sydney vs. Melbourne) lehetőségéről itt találsz több infót!

  • Ha eldöntötted, hogy melyik legyen, csak kattints a gombra és máris felvesszük veled a kapcsolatot!

Sydney csomag esetén az első lépés mindig azzal kezdődik, hogy számolunk egy nagyságrendi összeget, hogy a terved mennyibe kerülne az általad választott időpontban. Ha nem tetszik, ami kijött, még mindig válaszhatod, hogy csak letöltöd a tervet, hogy majd elővehesd, ha eljött a pillanat, hogy utazz :)

A csomagokról bővebb infót itt találsz!

 

ÚTITERVET VÁLASZTOK!

 

süti beállítások módosítása