I LOVE AUSTRALIA

Kalandozz Ausztráliában!

Gold Coast képekben - István kalandjai 2. rész
Gold Coast képekben - István kalandjai 2. rész

Ahogy ígértem néhány poszttal arrébb, lesz még olyan bejegyzés, ahol más szemszögéből vagy élményei alapján mutatjuk meg nektek Ausztráliát. 

István nem kevés időt töltött Ausztráliában és vagyunk annyira szerencsések, hogy több beszámolót is küldött útjáról, aminek az első részét már olvashattátok is. Jöjjön hát a következő felvonás, amiben leginkább a képek beszélnek a csodás élményekről!

István szerint...

"Gold Coast . Holiday +

...
9 helyszín, ami szuper télen is Ausztráliában!
9 helyszín, ami szuper télen is Ausztráliában!

144166-2.jpg

Habár Ausztráliában akkor van igazán meleg, amikor mi itthon éppen fagyoskodunk a mínuszokban, sokaknak az itthoni nyári szabadságuk az egyetlen alternatív időpont, amikor nyakukba vehetik a világot és megnézhetik Ausztráliát. Szerencsére az ausztrál tél korántsem azt jelenti, mint nálunk egy csodás január vagy február, bőven tartogat izgalmas és hőmérsékletben is maximálisan élvezhető programokat a kontinens. 

Ausztráliában a tél júniusban ...

Ausztráliai utazás költséghatékonyan
Ausztráliai utazás költséghatékonyan

148403-2.jpg

Egy kalandos nyaralás megtervezésére mindig kész vagyok. Nincs az az élethelyzet, hogy egy bakancslistás lehetőségre nemet mondjak. Már csak a célállomások halvány pontosításánál átjár az a túlpörgetett izgalom, amit egyelőre semmilyen más tevékenység nem tud kiváltani.

Az első pillanattól fogva látom az adatokkal tervező excelemet és a szemeim előtt is felderengenek a kötelező képek, pedig nem vagyok egy szelfi tündér. Még ki sem mondjuk a végső ...

15 titkos hely Brisbane-ben, amit csak a helyiek ismernek
15 titkos hely Brisbane-ben, amit csak a helyiek ismernek

A nagyvárosok felfedezésére számos útikalauz áll rendelkezésünkre, az, hogy hova megyünk, és mit nézünk meg, igazán csak a saját preferenciáinkon múlik. Mint minden nagyvárosnak, Brisbane-nek is megvannak azok a helyei, amik nem tartoznak az ikonikus, képeslapokon megtalálható látványosságok közé, és amiket még nem özönlöttek el a turisták. Ez persze nem jelenti azt, hogy kevésbé jók, sőt, sokak szerint épp ezek által ismerjük meg a városok igazi ...

16 szuper program, ha Cairnsben jársz
16 szuper program, ha Cairnsben jársz

122476.jpg

Cairns manapság egy virágzó turisztikai központ Észak-Queenslandben, rendkívül népszerű a világ minden tájáról érkező turisták körében.

Nem csoda, hiszen a városban egész évben nagyon jó az időjárás, csodás tengerpartjai vannak, gyönyörű tájakban gyönyörködhet az ember és rengeteg szuper dolgot lehet itt csinálni és látni. Így egyértelmű, ha Queenslandbe mennél , akkor Cairns legyen rajta a listádon!

Kedvcsinálónak pedig hoztunk is 16 tuti ...

Így látják mások - Sydney írásban és képekben Istvántól
Így látják mások - Sydney írásban és képekben Istvántól

Nemrég olyan levelet kaptam, hogy a könnyem is majdnem kicsordult. Na nem azért, mert szomorú lett volna a történet vagy mert istenített volna bennünket és örülnék a sikernek. Semmi ilyesmi nem történt. Egyszerűen egy levél, ami arról szólt, hogy a Sydney-ről szóló posztunk szembejött a levél írójával az Indexen, ez megörvendeztette őt és felelevenítette emlékeit, amiről egy kis beszámolót is küldött nekünk.  

Azt gondolom, hogy az ilyen reakció miatt ...

Nyugat-Ausztrália 11 legszebb tengerpartja
Nyugat-Ausztrália 11 legszebb tengerpartja

110565-4_2.jpg

 

Nyugat-Ausztrália tengerpartjai általában a világ legszebbjeinek vannak kikiáltva és jó okkal. A 12500 kilométeres tengerparti vonalon gyönyörű, igazi szemkápráztató világörökségi tájakat láthatsz, amelyek egész életre bevésődnek majd az agyadba az összes ott szerzett élménnyel együtt.

Ha van rá lehetőséged próbáld ki a tevegelést a Camel Beach-en vagy barátkozz össze a delfinekkel a Monkey Mia parton, esetleg sétálj egyet a kristálytiszta ...

Dolgozz egy évet Ausztráliában!
Dolgozz egy évet Ausztráliában!

643741-19.jpg

Minden fiatal életében eljön a pillanat, amikor úgy érzi, hogy nyakába kell vennie a világot és ha meghódítania nem is, de felfedezni mindenképpen érdemes lenne. 

Ez nem mindig a nagy világmegváltó tervekről szól, hogy felfedezzék önmagukat, tágítsák a látókörüket vagy megismerjék az önállóságra való képességüket. Ezek egyébként is mind egy ilyen egy éves utazással alapból járnak, de a lényeg a kaland, az ismeretlen felderítése, az addig nem ...

Ausztrália 10 legromantikusabb helye lánykéréshez
Ausztrália 10 legromantikusabb helye lánykéréshez

A lánykérés kulcsfontosságú esemény a legtöbb ember életében, a tökéletes helyszín megválasztása pedig hatalmas jelentőséggel bír, a férfiaknak pedig nincs könnyű dolguk, ha igazán valóra akarják váltani a kedvesük álmát. Manapság már rengeteg szervező cég szolgáltatásait igénybe veheted a mesebeli lánykérés megszervezésére, de mi úgy gondoljuk, létezik egy ország, ahol nem lesz nehéz kiválasztani a tökéletes helyet: Ausztrália sosem nem fog ...

Facebook oldaldoboz