I LOVE AUSTRALIA

Kalandozz Ausztráliában!

Turista vízum Ausztráliába

Ausztrália vízumköteles ország, így ha ide utaznál rokon- vagy barátlátogatásra vagy nyaralás miatt, akkor vízumra van szükséged.Magyar állampolgároknak a legegyszerűbb vízum az elektronikus úton igényelhető eVisitor (ausztrál turista) vízum, amely maximum 3 hónapos látogatást enged turisztikai, látogatói, üzleti vagy rövid tanulmányi céllal.

Ha több, mint 3 hónapot szeretnél kint maradni, akkor viszont Visitor (600-as) vízumra lesz szükséged, ehhez kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

AUSZTRÁL VÍZUMRA VAN SZÜKSÉGEM

 

TUDNIVALÓK A VÍZUMRÓL:

  • 12 hónapig érvényes
  • egyszerre max. 3 hónapot lehet vele Ausztráliában tartózkodni, de többszöri belépésre jogosít (tehát többször lehet 3 hónapot ott tölteni)
  • turisztikai (nyaralás, család/barát látogatás), rövid tanulmányi (max. 3 hónap) vagy üzleti célból (tárgyalás, konferencia, üzleti lehetőségek felmérése) igényelhető
  • érvényes útlevél szükséges hozzá
  • Ausztrálián kívülről kell a jelentkezést leadni
  • a lejáratot követően újra kérhető 

Az ausztrál turista vízumoknak az egyik legfontosabb közös tényezője, hogy TILOS dolgozni, amíg ilyen vízummal tartózkodsz az országban. Így, ha más terveid vannak, mint hosszabb tanulmányok vagy letelepedés, akkor kérd segítségünket, hogy melyik típusú vízum lenne a legmegfelelőbb számodra!

Töltsd ki turistavízum igénylő lapunkat, amennyiben szeretnél ausztrál vízumot igényelni!

Az ausztrál turista vízum ügyintézési díja:

  • eVisitor turista vízum: 9 000 Ft 

 

AUSZTRÁL VÍZUMRA VAN SZÜKSÉGEM

  • Valódi cég vagytok? Igen :D. Több, mint 10 éve foglalkozunk ausztrál vízumokkal, útitervekkel, bevándorlással, tanulással. Ezen felül intézünk új-zélandi, kanadai és amerikai beutazási engedélyeket is. Szóval maximálisan igen. Több száz ausztrál, amerikai és kanadai vízumkérelem ment már át a kezünk között.
  • Az igazi eVisitort/Visitor-t kéritek? Persze. Egyrészt nincs "nem igazi", a hivatalos csatornán keresztül igényeljük a kérelmedet.
  • Miért kérjünk tőletek segítséget? A több, mint 10 éves, ausztrál vízumokkal kapcsolatos tapasztalatunknak köszönhetően könnyebben és rutinosabban tudjuk a vízumkérelmeket intézni. Ismerjük az ausztrál vízumkérelmek sajátosságait, ismerjük a várható időket és a regisztrációnknak köszönhetően a folyamat is egyszerűbb.
    Így amennyiben nem vagy túl rutinos a vízumkérelmekben vagy nem teljesen beszélsz angolul vagy szimplán nem szeretnél a több körös regisztrációkkal bajlódni, akkor érdemes segítséget kérni!



süti beállítások módosítása