I LOVE AUSTRALIA

Kalandozz Ausztráliában!

Rólunk

Gondolkodsz azon, hogy szívesen utaznál Ausztráliába turistáskodni? Szeretnéd látni a sztenderd látnivalókat vagy inkább egy komolyabb és kalandosabb lakókocsis túrára neveznél be? Akkor jó helyen jársz!

Az iloveaustralia.hu csapatában mindannyian éveket éltünk diákként Ausztráliában. Rengeteget tanultunk, dolgoztunk, beutaztuk a kontinenst (valamint Új-Zélandot és Fijit is), de legfőképp élveztük az életet, ahogy azt csak Ausztráliában lehet. Életünk legjobb döntése volt, hogy vettük a bátorságot és nekivágtunk ennek a nagy kalandnak. Az iloveaustralia.hu-t azért hoztuk létre, mert szeretjük ezt az országot és imádunk róla beszélni:)

De természetesen legfőképp azért, hogy személyes tapasztalatunkkal, gyakorlati tudásunkkal segítsünk Titeket a nyaralásotok, kalandozásotok megtervezésében és az időd legjobb kihasználásában. Partnercégünkkel együtt otthon vagyunk a tanulóvízumokban és letelepedési vízumokban is, így ha az utazástól megjött a kedved a maradásra, abban is tudunk segíteni!

Csapatunk a nagyvilágban sem hagy magára, mert kint élő kollégáink bármikor a segítségedre lesznek, legyen az szállás kérdés, hivatalos ügyintézés vagy akármilyen apróság.
Ha felkeltettük érdeklődésedet és kalandvágyadat, vedd fel velünk a kapcsolatot és válaszolunk minden kérdésedre, vagy megtervezzük életed legjobb kalandját Ausztráliában!

Miben segíthetünk pontosan:

  • ausztrál vízumigénylésben (turista vízum, WH vízum, tanulóvízum, stb)
  • utazásszervezésben - mikor és hol és milyen tudnivalókkal vágj neki Ausztráliának
  • letölthető útitervekkel - megcsináltuk előre, szerintünk jó, töltsd le és aztán hajrá :) (ha nincs szükséged arra, hogy személyre szabjuk)
  • más turista vízum (jellegű) igénylésekben (ha nem beszélsz angolul, ha nem mersz belemenni a folyamatban vagy csak kényelmesebb számodra)
    • új-zélandi beutazási engedély
    • kanadai beutazási engedély
    • sri-lankai beutazási engedély

Honlapunk:

iloveaustralia.hu

Telefonszámunk:

+36-30-7115753

E-mail címeink:

info@iloveaustralia.hu 
vanda@iloveaustralia.hu

skype
vanda.iloveaustralia

 

süti beállítások módosítása