I LOVE AUSTRALIA

Kalandozz Ausztráliában!

9 ok, hogy Ausztráliába költözz!

 640003-19.jpg

Számos ok miatt dönthet az ember úgy, hogy egy kis időre, akár csak néhány hónapra vagy néhány évre külföldre költözik. Hajtja a kalandvágy, új dolgokra vágyik, ismeretlen kultúrákat fedezve fel vagy csak épp tanulna egyet. Bármilyen célból is kerekedünk fel, 9 ok Ausztrália mellett már tuti van! 

1. Friss levegő

Ausztráliában van a legalacsonyabb légszennyezettségi szint a földön.

2. Romlatlan természet

Ausztrália bővelkedik a természeti csodákban. Egyaránt jellemzik a tiszta vizek körülvéve aranyszínű homokos partokkal, trópusi esőerdők, száraz sivatagok és havas hegyek. Több, mint 500 nemzeti park található Ausztráliában és 14 világörökségi helyszín.

639201-34.jpg

3. Multikulturális társadalom

Ausztrália valóban multikulturális társadalom. Az ausztrálok 43%-a született külföldön vagy a szüleik születtek Ausztrálián kívül. Minden év március 21-én megünneplik ezt a sokszínűséget.

4.  Alacsony népsűrűség

Ausztrália bír a legalacsonyabb népsűrűséggel a világon, 6,4 fő jut mérföldenként.

5.  Klíma

Ausztráliára mérsékelt éghajlat jellemző, enyhe idő van egész évben és az idő több, mint felében süt a nap.

143945-23.jpg

6.  Egészségügyi rendszer

Ausztráliának van a leghatékonyabb egészségügyi rendszere a földön. A Medicare alap ellátást biztosít minden ausztrálnak, de természetesen magán egészségügyi rendszer is elérhető.

7. "Laid back" életstílus

Az ausztrálok méltán kivívták a laid back életstílushoz társuló hírnevüket, ugyanis ráérő, de barátságos stílusuk az élet minden területén megmutatkozik. Egyaránt nem sietnek a munkával, de a pihenést sem kapkodják el, viszont a bűnözési ráta sem kiemelkedő.

8. Nagyszerű helyek, ahova utazhatsz

Ausztráliában az év bármely szakaszában és bármely nyaralási céllal találsz olyat helyet, ami nemcsak megfelel az elvárásaidnak, de túl is szárnyalja azt. Akár hegyet akarsz mászni télen, akár esőerdőben sétálni ősszel vagy szörfös túrán részt venni nyáron, nem fogod a kínálatot kevésnek találni.

151099-2_2.jpg

9. Nagyszerű lehetőségek a tanulásra

Ausztráliában számos lehetőség akad a tudás fejlesztésére a több, mint 1200 tanulmányi intézet és 22000 választható kurzusnak köszönhetően. Ausztrália a 3. a világon nemzetközi diákszámokat tekintve az USA és Anglia után.

Ausztrália a COVID után újra nyitva van, így a beutazási feltételek (vízumköteles) megléte után már utazhatunk is!

süti beállítások módosítása