I LOVE AUSTRALIA

Kalandozz Ausztráliában!

Dolgozz egy évet Ausztráliában!

643741-19.jpg

Minden fiatal életében eljön a pillanat, amikor úgy érzi, hogy nyakába kell vennie a világot és ha meghódítania nem is, de felfedezni mindenképpen érdemes lenne. 

Ez nem mindig a nagy világmegváltó tervekről szól, hogy felfedezzék önmagukat, tágítsák a látókörüket vagy megismerjék az önállóságra való képességüket. Ezek egyébként is mind egy ilyen egy éves utazással alapból járnak, de a lényeg a kaland, az ismeretlen felderítése, az addig nem tapasztalt átélése vagy hogy olyat lássanak, amit eddig soha. 

Ehhez pedig tökéletesen illeszkedik Ausztrália, a "világ vége". Sok ügyfelünk úgy kezdte, hogy először még fogalma sem volt arról, hogy hol is van ez, egyszerűen csak a név is vonzotta, mert olyan különlegesnek hangzott, hogy már gyerekkorában oda akart menni úgy, hogy azt sem tudta, hogy valós-e. Aztán szép apránként mindenki rájön, hogy bizony létezik, de oly kifürkészhetetlennek tűnik és a messzesége olyan mítoszokba taszítja a tájat, hogy hosszú hosszú ideig az ember el sem tudja képzelni, hogy oda tényleg el lehet jutni. Pedig nekem elhihetitek, hogy el lehet. 

Ráadásul az általános vízumokhoz képest most egész egyszerűen el is juthatsz, ha elég kalandvágyó vagy.

2017 januárjától 200, 31 éven aluli fiatalnak van lehetősége work&holiday vízumot igényelni Ausztráliába, amivel egy évet utazhatnak és dolgozhatnak, de tanulhatnak is néhány hónapot, ha ahhoz van kedvük. A feltételek elsőre sem tűnnek szigorúnak, többségük simán bizonyítható.

Mik is ezek a feltételek:

  • 18. életévét betöltötte, de még nem múlt el 31
  • nem kíséri eltartott gyermek vagy más eltartott családtag
  • rendelkezik érvényes útlevéllel és egy továbbutazáshoz szükséges menetjeggyel (vagy ennek anyagi fedezetével)
  • elég anyagi fedezettel teljes ott-tartózkodásra (legalább 5000 AUD)
  • korábban nem vett részt „ideiglenesen munkát vállaló turisták programjában” Ausztráliában
  • rendelkezik felsőfokú végzettséggel vagy legalább két (2) évet sikeresen teljesített egyetemi alapképzésben -----  Itt sok örömet fogunk most okozni, mert a 2 éves OKJ végzettséget is elfogadják!
  • rendelkezik legalább funkcionálisnak minősített angol nyelvismerettel (pl. legalább 4.5-ös IELTS, 147-es CAE Advanced vagy 32-es TOEFL nyelvvizsga, ami egy évnél nem régebbi)
  • rendelkezik az  illetékes magyar hatóság által kiállított támogató dokumentummal

Mit lehet a vízummal:

  • Ausztráliai tartózkodás 12 hónapig, ki- és beutazás bármennyiszer lehetséges az érvényesség ideje alatt
  • engedélyezett  a munkavállalás de 6 hónapot meghaladó időtartamig nem állhat egy munkáltató alkalmazásában
  • Maximum 4 hónapig tanulhat, képzéseken vehet részt a jelentkező

Amióta van erre lehetőség számtalan érdeklődés van a vízum irányába, de úgy látjuk, hogy a kalandvágy hiányzik. Egy év alatt az első év 200 főjét sem töltöttük fel, pedig az érdeklődő levelek majdnem mindig azzal zárulnak, hogy "ugye van még hely" és úgy tűnik, hogy a kritériumok teljesítésével sincs gond. Akkor vajon miért nem mertek belevágni?

Ha viszont idén csatlakoznátok például a tegnap kiért egyik lányhoz, jelentkezzetek!

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása