I LOVE AUSTRALIA

Kalandozz Ausztráliában!

5 ok, hogy szerezz egy ausztrál MBA diplomát

Az MBA (Master of Business Administration) diploma a világ legrangosabb, legismertebb és legelterjedtebb egyetemi szintű üzleti diplomája. Népszerűsége abban is rejlik, hogy az eltérő területű alapdiplomával rendelkezőket is kitűnően felkészíti az üzleti világ rejtelmeire és felkészíti őket a vezetői feladatok ellátására. A képzés általános célja, hogy átadja a tudást a hallgatóknak annak érdekében, hogy a későbbiekben képesek legyenek akár saját vállalkozásukat is megfelelően menedzselni, életben tartani és fejleszteni.

Az MBA-t a világon mindenhol egységesen oktatják, ám ha valaki Ausztrália felé tervezi venni az irányt, akkor célszerű eleve ausztrál diplomát szerezni, tekintettel arra, hogy a letelepedési esélyeket is nagyban növelheti.

Miért?

  • 10-ből 9 munkáltató tervezi, hogy minél több MBA végzettséggel rendelkezőket alkalmaz 2015-ben, folytatva a 2014-es növekedést
  • Előreláthatólag a 2014-ben MBA diplomával rendelkezőket alkalmazó cégek további 3%-kal akarják növelni a hasonló diplomával rendelkezők számát
  • A munkáltatók több, mint fele tervezi, hogy az új MBA és egyéb mester szintű üzleti diplomával rendelkezők alapfizetését eleve emeli
  • A munkáltatók kétharmada tervezi, hogy friss diplomásokat akar alkalmazni
  • A munkáltatók fele tervezi, hogy gyakornoki programokat indít MBA hallgatók  számára, így megnövelve az esélyét, hogy az iskola befejezése után már legyen egy ajánlata (szponzoráció!)
MBA kurzusra szintén tanulóvízummal lehet jelentkezni, amely heti 20 órás munkát engedélyez. Amennyiben nem egyedül mész ki, akkor a férjednek/feleségednek/párodnak EBBEN az esetben heti 40 óra engedélyezett!

Hab a tortán: amennyiben kint szerzel ausztrál végzettséget, akkor az iskola befejezése után igényelhetsz egy két éves speciális munkavállalói vízumot, a mely full time-os, azaz heti 40 órás munkavállalást engedélyez (társadnak is), ami alatt bőven megtalálhatod a szponzorcégedet.

 

süti beállítások módosítása