I LOVE AUSTRALIA

Kalandozz Ausztráliában!

30 alatti vagy? Dolgozz egy évet Ausztráliában a könnyített work and holiday vízummal!

644382-7.jpg

 

Ausztrália Work and Holiday Program: Az életre szóló kaland

Az Ausztrália Work and Holiday program lehetővé teszi, hogy 31 év alatti fiatalok legalább 1 évre Ausztráliába utazzanak és munkát vállaljanak, miközben felfedezik az ország kulturáját, életmódját és természeti szépségeit. Az ötlet nagyon népszerű, és rengeteg fiatal jelentkezik minden évben, hogy részt vegyen ebben a fantasztikus kalandban.

Általánosságban a WH vízumról

Az Ausztrália Work and Holiday Programot a 18-30 év közötti fiatalok számára hozták létre. Ez egy olyan vízumprogram, amely lehetővé teszi, hogy legalább 1 évig Ausztráliában tartózkodjanak és dolgozzanak az utazók, miközben világot látnak, tanulnak és felfedezik az országot. A programra bárki jelentkezhet, aki megfelel a követelményeknek.

A program célja, hogy elősegítse a fiatalok nemzetközi kultúrák és életmódok megértését, valamint lehetőséget biztosítson arra, hogy olyan élményeket szerezzenek, amelyek az életük végéig elkísérik őket.

Szabályok és lehetőségek

Az Ausztrália Work and Holiday Programnak számos szabálya van, amelyeket be kell tartani ahhoz, hogy részt vehessenek a programban. A jelentkezőknek például bizonyítaniuk kell, hogy rendelkeznek elegendő pénzzel az első hónapokban való eltöltéshez, és rendelkezniük kell a megfelelő egészségügyi és biztosítási dokumentumokkal, de ugyanilyen fontos kritérium az angol nyelv ismerete és a tanulmányi papírok is.

A Work and Holiday vízum lehetőséget kínál a fiataloknak arra, hogy különböző munkalehetőségeket kipróbáljanak, és ezáltal javítsák az angol nyelvtudásukat. A munkalehetőségek nagyon változatosak lehetnek, és a fiatalok sokféle munkakörben dolgozhatnak, például vendéglátásban, mezőgazdaságban, építőiparban, egészségügyi szektorban és még sok más területen.

A program lehetőséget ad arra is, hogy a fiatalok megismerjék Ausztrália kulturális örökségét, valamint felfedezzék az ország természeti szépségeit, például a Nagy Korallzátonyt, a Blue Mountains Nemzeti Parkot, a Kakadu Nemzeti Parkot vagy éppen a Daintree Esőerdőt.

Az ausztráliai Work and Holiday vízumhoz szükséges dolgok

Ha valaki jelentkezni szeretne a vízumra, akkor biztosítania kell, hogy megfelel az alábbi feltételeknek:

  • 18-30 év közötti
  • Nem rendelkezik korábbi Ausztrália Work and Holiday vízummal
  • Rendelkezik elegendő fedezettel
  • Jó egészségi állapotban van
  • Rendelkezik a megfelelő biztosítással
  • Megfelelő nyelvtudással rendelkezik

 

Miért jó ötlet erre jelentkezni?

Az Ausztrália Work and Holiday Program kiváló lehetőséget kínál arra, hogy felfedezzük Ausztráliát és kipróbáljunk sokféle munkalehetőséget. Ez lehetővé teszi, hogy új dolgokat tanuljunk, új barátokat szerezzünk, és olyan élményeket szerezzünk, amelyekkel az életünk végéig emlékezni fogunk.

Ez a típusú ausztrál vízum nem csak azok számára jó, akik épp most végeztek az iskolával vagy az egyetemmel, hanem azok számára is, akik szeretnének egy kis időt eltölteni külföldön, vagy akik új karrierutat szeretnének kipróbálni, esetleg egy hosszabb ausztrál nyaralást terveznének. A program lehetőséget kínál arra, hogy a fiatalok nemzetközi tapasztalatokat szerezzenek, amelyek később nagyon hasznosak lehetnek a karrierjükben és az életben általában.

Az Ausztrália Work and Holiday Program egy nagyon jó befektetés az életedbe, és garantáltan felejthetetlen élményeket fogsz szerezni. Ha érdekel a program, akkor látogass el weboldalunkra, ahol még több információ vár Ausztráliával kapcsolatban és bele is vághatsz ebbe a lehetőségbe!

süti beállítások módosítása