I LOVE AUSTRALIA

Kalandozz Ausztráliában!

Gyertek velünk Ausztráliába!

640003-19.jpg

Ha most olvasod ezeket a sorokat, akkor nagyjából két dolog lehetséges: vagy még sosem jutott eszedbe Ausztráliába utazni és most jöttél rá, hogy azt a szegletét is meg lehetne nézni a világnak vagy pedig régóta álmodsz róla, de egyszerűen még nem volt hozzá bátorságod, hogy belegondolj, hogyan is juss el a világ végére.

Ha Ausztráliára gondolunk, akkor egy dolog tuti, mindenki azt mondja, hogy kellemetlenül messze van és ebből adódóan biztos, hogy nagyon drága eljutni oda. Ha pedig már találkoztál az utazási irodák milliós ajánlataival, akkor ez az elképzelésed valósággá is vált.

Csak azért, mert első hallásra drága, nem érdemes az álmaidat feladni, hiszen csak valószínűleg még nem jött veled szembe a számodra ideális megvalósítás lehetősége. Ha ez így van, akkor a legjobb helyen kutakodsz, hogy ezek az álmok végre valóra váljanak :)

Az I love Australia és a Nextvisa kooperáció csapata már évek óta azért dolgozik, hogy Ausztráliába vágyó emberek tucatjainak segítsen a kijutásban turista, tanuló vagy éppen letelepedési vízumot intézve, amiről bármikor te  magad is meggyőződhetsz a rengeteg, ügyfelektől kapott ajánlásokon keresztül.

De a vízum megszerzésével azonban nem áll meg a történet, hiszen az ügyfeleink az utazással kapcsolatos egyéb teendők intézésében is számítanak ránk. Csak persze más megközelítésből, mint a vízumkérelmek előtt.

A vízum ügyintézése során ugyanis egyre többször kaptunk és kapunk olyan jellegű megkeresést, hogy nem tudunk-e véletlenül programokat ajánlani és a megszervezésükben segíteni vagy hogy milyen ötleteink lennének az utazás kellemes és hasznos eltöltésére.

Ezen igényekhez aztán csatlakoztak azok az ügyfeleink is, akik ugyan már kint vannak egy fajta vízummal, de nem igazán tudják hol is kéne felcsapni a „turistáskodj Ausztráliában” nagykönyvet és örülnének, ha segítenénk a programjaikat összeszervezni.

Így azóta rengeteg útiterv született, hosszabb és rövidebb, kalandosabb és nyugisabb, de mind nagyszerűen sikerült és jó alapot adott arra, hogy komolyan kezdjünk ezzel a dologgal foglalkozni és megtervezzük helyetted életed egyik legjobb utazását!

Milyen kalandlehetőségek születtek?

Megálmodtunk néhány szuper tervet, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. A javasolt útvonalak között vannak sima városlátogatások, autós túrák és a nagy kedvencünk, a bevállalósoknak lakókocsis túrák, hogy mindent magukba szippanthassanak Ausztráliából.

Mennyibe kerül?

Sarkalatos kérdés az anyagi része. Azt kár szépíteni, hogy mivel Ausztrália tényleg nagyon messze van, már maga a repülőjegy is elég költséges buli lesz. Viszont a jegyed mellé – amit azért próbálunk a legjobb árakon megszerezni –, segítünk abban, hogy a szállásod, a transzfered vagy éppen a helyi közlekedésre költött pénzed köszönőviszonyban se legyen azzal, amit mondjuk hirtelen neked a google kidob egy ausztrál út kapcsán. Hogy hogy csináljuk? Ismerjük a legjobb lehetőségeket és weboldalakat és továbbra az sem mellékes, hogy a csapatunk egy része jelenleg is ott él és a másik fele se csak két hetet töltött már ott! Így valóban úgy tudjuk együtt megtervezni az utazásod, hogy örökre szóló élmény legyen és a hazafele taxira is maradjon pénzed.

Van-e benne neked rizikó?

Maximum annyi, ha rájössz, hogy ha te inkább a zord, hideg teleket és a barátságtalan embereket kedveled! A tervezés során ugyanis minden foglalásod a te nevedre és a te kártyáddal történik, mintha csak lefoglalnál itthon egy wellness szállodát. Minden visszaigazolás hozzád érkezik és mindenki veled fogja felvenni a kapcsolatot, hogy elmondják, már nagyon várják az érkezésed.

Mi ebben neked és nekünk a jó?

Egyrészt segítünk neked, hogy életed egyik legjobb útja legyen. Viccet félretéve egy ausztráliai utazás megtervezése rengeteg időt és energiát igényel. Egyszerre kell fókuszálnod az időpontokra, a repülőjegyvásárlásra, az átszállási és repülési időkre, a szállásra, a szállás és látnivalók távolságára, az esetleges autóbérlésre és biztosításra és akkor még nem beszéltünk arról, hogy jutsz el a reptérről a szállásodra és vissza és mivel fogsz közlekedni az adott helyen vagy és még az útitervedet sem állítottad össze, amihez vagy szorosan tartod magad vagy felrúgod és hagyod magad az árral úszni. Na és persze még ott a kételkedés....Ausztrália a világ végén van, nem fogsz rosszat választani, ha a 3 hete nézegetett verzióra kattintasz?

Nem kell ezekben a dolgokban egyedül maradnod! Ha hozzánk fordulsz, nyugodtabban és nagyobb lelkesedéssel fogod magad belevetni az élményekbe és átadni magad annak, ami az utazás során valóban számít, a felfedezésnek.

 

Milyen részletekre terjed ki a tanácsadás?

Az általunk kínált opciók pedig nem korlátozódnak kizárólag csak a repjegy és szállásfoglalásra. Ha velünk tartasz, az alábbi dolgokra is mind kitérünk:

  • transzfer lehetőségek és foglalások a reptérről a belvárosig / szállásig
  • helyi tömegközlekedési eszközökre vonatkozó lehetőségek és tippek (mikor és mit, hogyan és mikor érdemes használni)
  • belépők vagy túrák (pl. búvártúra a Korallzátonynál)
  • autó és hát nyilván a lakókocsibérlés, ha mered :)
  • térképek, programok, látnivalók

Amint látod, nem hagyunk magadra azzal, hogy szállj fel a gépre, szállj le, menj el a szállásra és viszontlátásra. Szeretnénk, ha azzal az érzéssel jönnél haza, hogy legalább egyszer az életben szeretnél visszatérni Ausztráliába.

Így ha már az agyadban elindult a vezérhangya Ausztrália felé, csekkold le a mostani javaslatainkat vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, ha egyéni terveid vannak! 

 

süti beállítások módosítása