I LOVE AUSTRALIA

Kalandozz Ausztráliában!

Szerezz életre szóló barátságokat egy külföldi úttal. Tanulj Ausztráliában!

Sok fiatal dönt úgy, hogy fél évre-egy évre, néhányan akár egy kicsivel hosszabb időre is, de külföldön folytatják idegen nyelvi tanulmányaikat, hogy tudásuk valóban tudás legyen, ne pedig egy-két-három papírfecni.

Talán extrémül cseng némileg, hogy Ausztráliába menj egy évre tanulni. Pedig egyáltalán nem az, sőt! Ha attól tartanál, hogy teljesen egyedül leszel odakint azzal az érzéssel, hogy messziről jöttél messzire és lényegében fogalmad sincs az ottani életről, már jó előre szeretnénk megnyugtatni: találkozol majd bőven olyanokkal, akik ugyanazért jöttek,min te,csak mondjuk Magyarországhoz képest megint csak a világ másik oldaláról. Ausztráliáról pedig aztán végképp elmondható, hogy a világ minden pontjáról érkeznek olyan fiatalok, akiknek ugyanaz a céljuk, mint neked: tanulni - oké, ez a hivatalos verzió - egy olyan helyen, ahol nemzetközi környezetben fedezhetnek fel új embereket, helyeket, ismerhetnek meg szokásokat, bulizhatnak és szörfözhetnek és szabadon élhetnek egész nap. Ha emellé percről perce újabb barátságok is társulnak, akkor végképp célba értek.

Idén Ausztrália. Jövőre?

 Egy-egy ilyen messze köttetett barátság fontosabb és komolyabb lehet, mint most, ezt a cikket olvasva gondolnád. Például, ha egy Brazíliából érkezett fiatallal hoz össze az élet, könnyen elképzelhető, hogy meghívásos alapon egy év múlva már Dél-Amerikában találod magad. (Kivéve, ha mindkettőtöket elkap a "le akarok telepedni Ausztráliában" láz, mert akkor sanszosabb, hogy inkább közös lakást béreltek és a vízumra várva számtalan brazil-magyar bulit rendeztek.) Szóval rálépsz arra a csodás és abszolút irigylésre méltó útra, ami egyszerűen csak úgy hívnak: a világ felfedezése.

Puding próbája az evés

Egy dolgot soha ne felejts el a külföldi nyelvtanulás kapcsán. A kiválasztott nyelv tényleg minden körülmények között jól használható ismeretéhez egész egyszerűen szükséged van arra, hogy huzamosabb időre „teszteld” a tudásod egy olyan helyen, ahol szinte egész biztosan nem hallasz majd mindennap magyar szót. Nem csupán tanulásról, de elmélyítésről is szó van tehát.

És azt, hogy mit tudsz, csak a mély vízben próbálhatod ki. OKTV versenyeken biztosan nem.

Veled vagyunk!

Ne riasszanak el a különféle rémtörténetek, melyek olyan fiatalokról szólnak, akik elindultak egy távoli országba nyelvet tanulni, leszervezett szállással és kinti élettel, erre hoppon maradtak odakint és alig jutottak haza.

Mi szinte az utazás gondolatától veled leszünk, hiszen cégünket úgy hoztuk létre, hogy korábban e sorok írója is sok időt töltött el Ausztráliában, hogy angolt tanuljon, s hogy most tapasztalatait Veled is megossza, mielőtt segítene, hogy Te is eljuss álmaid országába és megtanuld a kiválasztott nyelvet, esetleg elmélyítsd már meglévő tudásodat. De azért, ha a rémtörténetekre is kíváncsi vagy, majd mesélünk arról is :)

süti beállítások módosítása